Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tippmix képes leírás - Szerencsejáték.tlap.hu
részletek »

Tippmix - Szerencsejáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerencsejatek.tlap.hu » Tippmix
Keresés
Találatok száma - 7 db
Focis tipp játék online, ingyen

Focis tipp játék online, ingyen

Szereted a focit, vagy más sportágakat? Ingyenesen tippelhetsz meccsek eredményeire, kockázat nélkül a wstip ingyenes online játékával. Alakíts csoportot akár saját barátaiddal, ismerőseiddel, és versenyezzetek egymással, hogy ki a jobb tippelő. Közösen értékeljétek ki az esélyeket, és érjetek el sikereket akár csapatban, vagy egyénileg. Európai foci, amerikai foci, kézilabda, vízilabda, jégkorong, tenisz mind egy helyen. Segítségetekre lehetnek a tabellák, és meccsek eredményei. A wstip oldal csak közösségépítés céljából jött létre a sportszeretők számára, semmilyen előnye vagy hátránya nem származik regisztráltaknak a játék használatából.

Könyvek

Könyvek

Weboldalunkon több tízezer darab variáció, kulcs található a Totó, Tippmix, Kenó, Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó játékokhoz, nyomtatási, szelvénykitöltési és kiértékelési lehetőséggel. A weboldalon található jelenlegi több mint 15 000 darab variáció 20 százaléka, tehát több mint 3 000 darab variáció az ingyenes regisztráció után elérhető. Ez azt jelenti, hogy a regisztráció során megszerzett 50 creditből bárki használhatja azokat. Fontos tudnivaló azonban, hogy az Ingyenes variációk esetében is úgy működik a rendszer, hogy azok használata esetén, credit értékük levonásra kerül a regisztrált és bejelentkezett felhasználó felhasználható creditjeiből.

NTT - A legjobb tippmix tippek szolgáltatója

NTT - A legjobb tippmix tippek szolgáltatója

Ki ne szeretne havonta egy kis mellékjövedelmet vagy akár komoly bevételt megterhelő és fárasztó fizikai munka nélkül?! Egy rendkívül felgyorsult világban élünk aminek szerencsére nem csak hátránya hanem komoly előnye is van számunkra, köszönhetően a sportfogadást szabályozó törvények átalakulásának, illetve a számítástechnika és a mobiltechnológia folyamatos fejlődésének. Mára bárki számára elérhetőek a Tippmix és a Tippmixpro ajánlatai ezáltal egyre többen próbálnak kedvenc csapatukból hasznot húzni! Azonban sajnos ez nem ilyen egyszerű! A szakértők szerint a fogadók 93%-a a játék szeretetétől vezérelve fogad. Számukra a kedvenc csapat győzelme fontosabb a pénznél ezáltal szubjektív döntést hoz ami az esetek nagy százalékában vesztes tippet eredményez! De vajon mi van a maradék 7%-al? Őket nevezzük PROFIKNAK magyarán TUDATOS SPORTFOGADÓKNAK! A 21. században a TUDATOS sportfogadás egy remek és bárki számára elérhető lehetőség arra, hogy javítson pénzügyi helyzetén, gyakorlatilag a világ összes sporteseményére egy kattintással fogadhatunk tippmixen vagy akár tippmixpron , hiszen az asztali gépek és az okos telefonok ezt lehetővé teszik! A profikat nem a játék kimenetele, hanem a fogadással megnyerhető pénz érdekli. Ez a szűk réteg érzelmileg közömbösen viszonyul a várható eredményhez, és hideg fejjel minden kellő információval felvértezve hozza meg objektív döntéseit!

Oddselemzés

Oddselemzés

Kövesse weboldalunkon a legnépszerűbb sportágak eseményeinek alakulását, hasonlítsa össze az Internetes fogadóirodák legmagasabb oddsait és elemezze a tabellákat! Így Ön is könnyebben eldöntheti, hogy egy adott eseményt melyik fogadóirodánál a legérdemesebb megfogadni... A Kifizetés% oszlopban látható érték mindig a teljes eseményre vonatkozó megtérülési mutatót tartalmazza %-ban kifejezve.

Tippmix

Tippmix

A Tippmix fogadásban a fogadó a Szerencsejáték Zrt. által hetente egyszer vagy kétszer kiadott fogadási ajánlatban szereplő (általában) 200 esemény közül legalább 1, legfeljebb 14 bekövetkezésére, kimenetelére fogad. Normál (nem kombinált) fogadás esetén az a fogadó nyer, aki az általa kiválasztott és megjátszott fogadási esemény mindegyikének kimenetelét eltalálta. Kombinált fogadás esetén - a kombináció típusától függően - 1, 2, vagy 3 hibás tippel is nyeremény érhető el.

Tippmix heti műsor és eredmények

Tippmix heti műsor és eredmények

Elmondhatjuk , hogy hazánkban a szerencsejátékok közül a fogadások vezetik a népszerűségi ranglistát, ami annyit jelent , hogy a magyar szerencsevadászok több fogadást tesznek meg, mint ahány lottó-szelvényt vásárolnak. A magyar sportfogadás etalonja a Tippmix, többek között azért oly népszerű, mert a visszafizetett nyeremény aránya jóval nagyobb mint a z ismert lottó játékoké. A papíralapú Tippmix mellett 2013. májusban indult útjára a Szerencsejáték Zrt. online sportfogadási oldala, a Tippmixpro, mely ezidáig nem törte meg a bejáratott Tippmix népszerűségét. Ennek okán a vásárlóCsapat weboldalán megtalálhatók a legutóbbi és/vagy elmúlt fordulós Tippmix eredmények, fogadási események.

Tippmix kalkulátor

Tippmix kalkulátor

A Szelo csapata azon fáradozik, hogy megkönnyítse a sportfogadók helyzetét hírekkel, mérkőzés beharangozó elemzésekkel, tippekkel, tippmix kalkulátorral, saját statisztikával és kiadás-bevétel kalkulátorral, valamint automatizáltan működő szelvény kiértékeléssel. Oldalunkon lehetőség van regisztrálni játékosként és tippadóként egyaránt. Ha felkeltettük érdeklődésed, látogass el weboldalunkra, ahol az alábbi sportágakban fogadhatsz többek közt: kézilabda, labdarúgás, tenisz, jégkorong, kosárlabda és vízilabda.

Tuti menü