Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Totó képes leírás - Szerencsejáték.tlap.hu
részletek »

Totó - Szerencsejáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerencsejatek.tlap.hu » Totó
Keresés
Találatok száma - 7 db
Focivilág

Focivilág

Sportfogadás, szerencsejáté,k skandináv lottó, luxor, kenó, tippmix, totó, lov,i fogadás, ingyenlottó, casinó, póker, blackjack, rulett, szerencsejatek, esélynövelő variáció, lottókulcs program, szoftver és sportfogadás

Online totó

Online totó

A telefonos, internetes, valamint az SMS-es játék és fogadási rendszerben (a továbbiakban együtt: fogadási rendszerek) az a játékos vagy fogadó (a továbbiakban együtt: fogadó) vehet részt, aki rendelkezik a rendszer által elfogadott bank megfelelő bankkártyájával és szerződést kötött a fogadási rendszerekben való részvétel feltételeinek elfogadásáról, vagy regisztrált a rendszerben és feltöltötte egyenlegét.

Sportfogadás

Sportfogadás

Az online fogadás előnyei Az internetes fogadásnak nagyon sok előnye van: * otthonról könyen,egyszerűen fogadhatunk * nyerességünk bizonyos százalékát nem kell az államnak adni,tehát nem kell adót fizetnünk * nyereményünket bármikor igényelhetjük(ez függ a cégtől is ahol fogadunk) * egyes fogadóirodák az igényelt pénzt direkt a kártyára visszaküldik amellyel a számla fel volt töltve, így nem kell magyarázkodni a bankban, hogy honnan is érkezett az a bizonyos összeg a bankszámlámra. * minden online irodának külömböző ajánlata van és ezért kereshetjük illetve összehasonlíthatjuk a kinálataikban a legjobb odds-okat.

Sportfogadás tippek

Sportfogadás tippek

A sportfogadás tippek a nyerő totó, tippmix és sportfogadási tippek oldala. A tippek-en mindig megtalálod a totóval és az online fogadással kapcsolatos legfrissebb írásokat. Minden héten felkerülnek a totó tippek, amiket közösen megvitatunk. Ezen kívül pedig szemezgetünk a hét legfontosabb eseményeiből. Megnézzük hol, mennyit nyerhetünk a helyes tippel.

Teletipp

Teletipp

Szerencsejáték skandináv lottó luxor kenó tippmix totó lovi fogadás sportfogadás ingyenlottó casinó póker freeroll blackjack rulett szerencsejatek esélynövelő variáció lottókulcs program szoftver és sportfogadás

Hirdetés
Totókirály

Totókirály

A Totókirály azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a tippelésben. Egy dolgot azonban az elején érdemes leszögezni: az oldal készítői messze nem tévedhetetlenek, még kevésbé jövőbe látók, így biztosan nem találsz egyedül üdvözítő megoldást, garantált tippeket, netán tuti telitalálatot. A saját tippjeidet Neked magadnak kell kitalálnod, szenvedve, küzdve, sokszor (magunkból kiindulva) átkozódva. Mi mindössze azt tudjuk megtenni, hogy legjobb képességünk szerint strukturálva, szükség esetén kommentálva eléd tárjuk az így-úgy öszegyűjtött vagy egyéb úton a birtokunkba jutott információkat egy adott játéknappal vagy fogadási eseménnyel kapcsolatban.

Totózó

Totózó

NÉGYESÉLY totóprogram. Egy program, amely forradalmasítja a totózás módszereit. A befizetendő összeg csökkentése érdekében a hagyományos totókulcsos szisztémán kívül hibapont nélküli módszereket is alkalmazhatunk. A programot letöltheti és kipróbálhatja! Hibapontos totókulcsok Hibapontos totókulcsok. A jelenleg létező leghatékonyabb egy- és kéthibapontos totókulcsok. Egy lista, amely minden indexszámhoz tartalmazza a létező legkisebb oszlopszámú kulcsot.

Tuti menü