Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Totó képes leírás - Szerencsejáték.tlap.hu
részletek »

Totó - Szerencsejáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerencsejatek.tlap.hu » Totó
Keresés
Találatok száma - 7 db
Focivilág

Focivilág

Sportfogadás, szerencsejáté,k skandináv lottó, luxor, kenó, tippmix, totó, lov,i fogadás, ingyenlottó, casinó, póker, blackjack, rulett, szerencsejatek, esélynövelő variáció, lottókulcs program, szoftver és sportfogadás

Online totó

Online totó

A telefonos, internetes, valamint az SMS-es játék és fogadási rendszerben (a továbbiakban együtt: fogadási rendszerek) az a játékos vagy fogadó (a továbbiakban együtt: fogadó) vehet részt, aki rendelkezik a rendszer által elfogadott bank megfelelő bankkártyájával és szerződést kötött a fogadási rendszerekben való részvétel feltételeinek elfogadásáról, vagy regisztrált a rendszerben és feltöltötte egyenlegét.

Sportfogadás

Sportfogadás

Az online fogadás előnyei Az internetes fogadásnak nagyon sok előnye van: * otthonról könyen,egyszerűen fogadhatunk * nyerességünk bizonyos százalékát nem kell az államnak adni,tehát nem kell adót fizetnünk * nyereményünket bármikor igényelhetjük(ez függ a cégtől is ahol fogadunk) * egyes fogadóirodák az igényelt pénzt direkt a kártyára visszaküldik amellyel a számla fel volt töltve, így nem kell magyarázkodni a bankban, hogy honnan is érkezett az a bizonyos összeg a bankszámlámra. * minden online irodának külömböző ajánlata van és ezért kereshetjük illetve összehasonlíthatjuk a kinálataikban a legjobb odds-okat.

Sportfogadás tippek

Sportfogadás tippek

A sportfogadás tippek a nyerő totó, tippmix és sportfogadási tippek oldala. A tippek-en mindig megtalálod a totóval és az online fogadással kapcsolatos legfrissebb írásokat. Minden héten felkerülnek a totó tippek, amiket közösen megvitatunk. Ezen kívül pedig szemezgetünk a hét legfontosabb eseményeiből. Megnézzük hol, mennyit nyerhetünk a helyes tippel.

Teletipp

Teletipp

Szerencsejáték skandináv lottó luxor kenó tippmix totó lovi fogadás sportfogadás ingyenlottó casinó póker freeroll blackjack rulett szerencsejatek esélynövelő variáció lottókulcs program szoftver és sportfogadás

Totókirály

Totókirály

A Totókirály azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a tippelésben. Egy dolgot azonban az elején érdemes leszögezni: az oldal készítői messze nem tévedhetetlenek, még kevésbé jövőbe látók, így biztosan nem találsz egyedül üdvözítő megoldást, garantált tippeket, netán tuti telitalálatot. A saját tippjeidet Neked magadnak kell kitalálnod, szenvedve, küzdve, sokszor (magunkból kiindulva) átkozódva. Mi mindössze azt tudjuk megtenni, hogy legjobb képességünk szerint strukturálva, szükség esetén kommentálva eléd tárjuk az így-úgy öszegyűjtött vagy egyéb úton a birtokunkba jutott információkat egy adott játéknappal vagy fogadási eseménnyel kapcsolatban.

Totózó

Totózó

NÉGYESÉLY totóprogram. Egy program, amely forradalmasítja a totózás módszereit. A befizetendő összeg csökkentése érdekében a hagyományos totókulcsos szisztémán kívül hibapont nélküli módszereket is alkalmazhatunk. A programot letöltheti és kipróbálhatja! Hibapontos totókulcsok Hibapontos totókulcsok. A jelenleg létező leghatékonyabb egy- és kéthibapontos totókulcsok. Egy lista, amely minden indexszámhoz tartalmazza a létező legkisebb oszlopszámú kulcsot.

Tuti menü